NUUTS

Rabobank Club Support

Leef Linnerluuj,

Binnenkort zal de Rabobank ClubSupport Actie van start gaan, alweer de 5e editie. Middels deze campagne stelt de Rabobank Roermond-Echt de lokale aangemelde verenigingen en stichtingen in haar werkgebied in de gelegenheid om de clubkas financieel aan te vullen. Zeker in deze onzekere coronatijden staat menig clubkas onder druk, dit ten gevolge van de beperkingen die Covid-19 met zich mee heeft gebracht voor het verenigingsleven. De Rabobank stelt ook dit jaar weer een substantieel bedrag beschikbaar. De leden van de bank, dat kunnen dus U en ik zijn, bepalen de verdeling van het geld door te stemmen. Dit stemmen gaat relatief snel en is feitelijk heel simpel, via de site van de Rabobank kunt u hierover meer vinden.

Wij willen graag eenieder die stemgerechtigd is bewegen zijn of haar stem uit te brengen op een club die zij een warm hart toedragen. We hopen uiteraard dat de Kwekkerte daar één van mag zijn, laat dus uw stem niet verloren gaan. Voor menig club is dit mogelijke financiële steuntje in de rug meer dan welkom, zeker nu!!!

Op deze wijze zal het mogelijk blijven om ook in de toekomst van het verenigingsleven in Linne in het algemeen en van de “vastelaovendj” in het bijzonder op een mooie en actieve manier te kunnen genieten.
De stemperiode zal zijn van 5 t/m 25 oktober 2020 as.
Mogen wij ook op U rekenen !? Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/clubsupport

Namens CV de Kwekkerte Linne , alvast een dikke merci!